23 juni 2021 Wallas-Marin är stolta över att kunna meddela att det har fått erkännande som ett företag som designar och tillverkar kvalitetsprodukter i Finland. Företaget har tillverkat högkvalitativa värmare och spisar i 50 år som en av föregångarna inom marinindustrin. Fabriken, som ligger i sydvästra Finland, tillverkar årligen tusentals enheter, inte bara till den finska marknaden utan även internationellt till varje kallt hörn av världen från Nya Zeeland till Alaska. Wallas-Marin ägs inom landet och betalar skatt i Finland.
Symbolen ”Made in Finland” kan tilldelas en produkt som har tillverkats i Finland och har ett högt hushållsinnehåll
Strävan efter kvalitet på Wallas-Marin är baserad på den decennier långa erfarenheten av marin utrustningsdesign. Wallas designers och ingenjörer är också uppmärksamma på utvecklingsidéerna från olika marknader och använder dem för ständiga förbättringar. Varje Wallas -enhet genomgår fullständig testning och justering innan den lämnar fabriken för att säkerställa kvaliteten på företaget. Eftersom utrymme vanligtvis är en av de mest utmanande aspekterna av boende utanför nätet, letar designteamet ständigt efter sätt att skapa produkter för en rad olika användningsområden. En Wallas -spis är inte bara en spis utan också en värmare. En stugvattenberedare från Wallas är inte bara en varmvattenberedare, utan den driver också golvvärme. Multipurpose -enheter sparar utrymme, installationstid och vikt. Dessutom håller intelligenta uppdateringar på kontrollpaneler Wallas produkter i linje med liknande framsteg inom hushållsapparater.
Symbolen ”Design från Finland” kan tilldelas en produkt eller tjänst som starkt representerar finsk designkompetens
Designen från Finland -symbolen indikerar att företaget har investerat i professionell design och uppnått affärsfördelar genom design. Produkter och tjänster med märket Design from Finland har designats i Finland på ett professionellt, ansvarsfullt och användarorienterat sätt. Dessa företag är transparenta om sina produkters och tjänsters produktionskedja och ursprungsland.