Tuote-esite

Selaa tästä

 

Takuuajan pidennys

 

Näin se toimii

Kaasuton liesilämmitin

 

asuntoautoon!

Wallas Caravan 2014 messuilla, katso video tästä


Diesel käyttöisessä XC Duossa yhdistyy keraaminen liesi ja tehokas lämmitin.

XC Duo:n avulla nautit asuntoautoilusta vielä enemmän! Yksi ja sama laite mahdollistaa helpon ruoanlaiton, mutta myös lämmityksen matkailuautossasi.

Miten se toimii?

Kun puhallinkansi on ala-asennossa, laite toimii lämmittimenä. Puhallin puhaltaa kuuman ilman tehokkaasti auton asuintilaan. Kannen ollessa yläasennossa, voi liesilevyä käyttää kuin mitä vain keraamista liesitasoa. Aivan kuin laittaisit ruokaa kotona!


Helppoa ja tehokasta!

 

Polttoaine: Diesel

Polttoaine voidaan ottaa auton päätankista

Tai

Polttoaine voidaan ottaa erillisestä dieseltankista 

12 V /< 0,85 A

Wallaksen paloteknologian ja harjattomien moottoreiden ansiosta virrankulutus on erittäin alhainen.

 

Lämmityskapasiteetti kulutukseen verrattuan on loistava > 2,200 Wattia lämpötehoa per ampeeritunti.

Luotettava

 Kaikilla Wallas-laitteilla on 2 + 1 vuoden takuu. Rekisteröi laitteesi ja saat kolmannen takuuvuoden kaupan päälle.

 

Taataksemme korkean laadun, jokainen laite testataan ennen toimitusta asiakkaalle.

Lue lisää.

Oikea lämmitin

Ainutlaatuinen laite, jossa liesi toimii myös tehokkaana lämmittimenä!

 

XC Duo on täydellinen vaihtoehto asuntoautosi lämmitykseen sekä ruoanlaittoon autossa.

 

Ohjauspaneeli

  Tyylikäs ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli mahdollistaa laitteen  monipuolisen käytön.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallaksen liesi-lämmitin, XC Duo, on uniikki ratkaisu pakettiautoista muunnettuihin asuntoautoihin. Turvallinen liesilämmitin sisältää keraamisen liesitason ja tehokkaan puhallinkannen, joka lämmittää asuntoautosi nopeasti. Laite on kätevän kokoinen, ja tehokas. Vaikka laiteen ulospuhallusilma on haluttaessa erittäin lämmintä, kannen pinta ei kuumene vaan tuntuu vain lämpimältä koskettaessa. Dieselliesi + lämmitin on loistava yhdistelmälaite pienemmille asuntoautoille. Kuvittele, että voit lämmittää autosi samalla laitteella kun valmistat ruokaa!

Laitteen käyttö on todella helppoa. Aseta kansi ala-asentoon ja nauti lämmöstä! Ilma kulkeutuu lieden kuuman pinnan kautta, jolloin puhallin puhaltaa sen tehokkaasti auton asuintilaan. Kätevää ja nopeaa! Kun haluat laittaa ruokaa, kansi nostetaan yläasentoon ja liesi jo valmiiksi kuuma ja käyttövalmis.

Wallas keraaminen liesi + lämmitin ratkaisu on edelläkävijä asuntoautoilussa. Se helpottaa elämääsi eikä käytössäsi ole vaarallisia/räjähdysherkkiä kaasupulloja/järjestelmiä. Laite toimii dieselillä, jonka voit ottaa suoraan autosi tankista.

Diesellaiteen kanssa matkustaminen on vaivatonta koska sen tankkaaminen on helppoa lähes joka puolella maailmaa. Sinun ei tarvitse miettiä onko matkassa tarpeeksi kaasupulloja. Voit myös unohtaa ongelmat ulkomaalaisten kaasupullojen kanssa joihin kaasujärjestelmän liitäntä on usein ongelmallista. Diesel on kätevää ja edullista.

Kun käytössäsi on diesellämmitin + liesi, säästät tilaa, koska kaasupulloja ei tarvitse kuljettaa enää mukana. Kaappitilalle löytyy varmasti parempaakin käyttöä. Myös auton parkeeraminen julkisissa parkkihalleissa helpottuu kaasun pois jäädessä. Voit myös vihdoin unohtaa kaasuasennukset ja vuosittaiset kaasulaitteiden tarkistukset.

Wallas XC DUO on turvallinen käyttää. Laitteessa ei ole avoliekkiä, vaan palaminen tapahtuu keraamisen liesilevyn alla, suljetussa tilassa. Prosessi on täysin automaattinen eikä vaihtuvat ilmanpaineet vaikuta sen käyttöön.
  


Pidätämme oikeuden muutoksiin.