Suomeksi In English På svenska Norsk
header

Yritys

Wallas-Marin Oy

Wallas-Marin Oy on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka on perustettu vuonna 1972. Yhtiöllämme on oma tuotekehitys sekä valmistus. Tehtaamme sijaitsee Kaarinassa Varsinais-Suomessa.

Valmistamamme tuoteryhmät ovat:

  • Venetuotteet: Dieselillä ja valopetrolilla toimivat ilma-vesilämmittimet, keraamiset liedet puhallinkannella sekä uunit veneisiin 
  • Mökkituotteet: 2,6 kW(A+energialuokka) ja 4,0 kW(A-energialuokka) dieselillä, kevyt polttoöljyllä ja valopetrolilla toimivat lämmittimet.
  • Asuntoautotuotteet: Liesi-lämmitin asuntoautoon
  • Tiny House ja työmaakoppituotteet: Sähkönsuhteen omavaraiset neste- ja ilmakiertolämmittimet.

 
Kaikki tuotteemme perustuvat dieselin tai valopetrolin puhtaaseen ja tehokkaaseen palamiseen. Virrankulutus tuotteillamme on hyvin pieni ja ne sopivat hyvin akuilla tai aurinkosähköllä toteutettuun 12 V sähköjärjestelmään. Lisäksi lämmittimet ovat erittäin pitkäikäisiä ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja. Greenboost-laminaarisen palamisen puhtauden ansiosta niillä on hyvin matalat päästöt, jolloin ne sopivat erinomaisesti ympäristötietoiselle käyttäjälle.

Kaikki tuotteemme on suunniteltu ammattitaidolla ja korkeaan tuotelaatuun keskittyen. Laatu on taattu jokaisessa pienessä osassa laitteitamme. Kaikki toimintamme suunnittelusta pakkaamiseen on kontrolloitu jatkuvan parantamisen laatujärjestelmällämme.

Erottamaton osa tuotettamme ja laadukkuuttamme on osaava henkilöstömme. Ammattitaitoinen ja palveleva myynti- ja huoltoverkosto kattaa kaikki merkittävimmät markkinamme maailmassa ja Wallaksia myydään kaikille mantereille maailmassa.

Juuri näistä syistä Wallas-Marin on yksi maailman suosituimmista venelämmitinmerkeistä.


 

 
Pidätämme oikeuden muutoksiin.