Suomeksi In English På svenska Norsk
header

Learn more - Reliable

Kaikilla Wallas-tuotteilla on 2+1 vuoden takuu. Saat extra takuuvuoden kun rekisteröit laitteesi takuujärjestelmäämme http://www.wallas.fi/takuu. Ole tarkkana, sillä saatamme käyttää tietoja kehittäessämme uusia venetuotteita tulevaisuuden tarpeisiisi!

Wallaksen laadun tarkkailu alkaa jo tuotekehityksessä, ennen kuin tuote on edes valmistettu. Tuotekehityksemme kehittää tuotteita referenssiseinällä, jossa lämminilmaletkut on asennettu niin kuin ne oikeastikin veneolosuhteissa asennettaisiin. Mitä vain tuotekehityksemme mittaa tai säätää, heidän tulee tehdä se niin kuin oikeassa ympäristössäkin tultaisiin tekemään. Referenssitestipaikkaa käytämme myös tuotannon laadun varmistamiseen.


Jokainen liesi, lämmitin ja uuni testataan ja käynnistetään ennen toimittamista asiakkaalle! Mittaamme kaikista tuotteista paloarvot ja polttoaineen syötön. Mikäli poikkeamia löytyy, parametrit säädetään niin että tuote toimii varmasti jokaisessa veneympäristössä ja olosuhteessa.Tuotekehityksellämme on myös testilaboratorio tehtaallamme, jossa laitteiden toimivuutta testataan ääriolosuhteissa.

Testilaboratoriossa testaamme:

Käynnistyminen -25° C (- 13 F)
Kun puhumme oikeista kalamiehistä, kalastaminen ei lopu vaikka rannat olisivatkin vähän jään peitossa. Suurin osa päivistä Suomessa joulukuusta helmikuuhun lämpötila on alle 0° C . Tämän takia kaikki tuotteemme täytyy olla valmiita toimimaan näinkin hyisissä olosuhteissa. Katsoppa esimerkiksi näitä kahta kalamiestä:

Elinkaari

  • Käynnistys-pysäytys-sykli-testi antaa hyvää tietoa tuotteen elinkaaresta. Tässä testissä lämmitin käynnistetään joka toinen tunti puoleksi tunniksi täydellä teholle, ja puoleksi tunniksi minimiteholle. Tämän jälkeen lämmitin sammutetaan tunnin ajaksi. Kun suunnittelemme diesellämmitinsarjaamme, vaatimuksemme on, että lämmittimen täytyy toimia 2 kuukautta moitteetta kun se käynnistetään ja sammutetaan joka toinen tunti, öitä ja viikonloppuja myöten ilman huoltoa. Tämä tarkoittaa 720 käynnistyssykliä, joka on 45 vuoden käyttöä keskivertoveneilijän näkökulmasta Suomessa.
  • Testaamme laitetta myös 2 kuukautta lämmitintä sammuttamatta (vaikka se on tosin käyttöohjetta vastaan). Tämä tarkoittaa 36 vuoden käyttöä keskimääräisen veneilijän näkökulmasta Suomessa. 

Tuulitoleranssi

  • Savukaasuläpiviennit on testattu tuulitunnelissa ja veneessä 35 solmun vauhdissa.

Tärinätesti

  • Tärinätestillä altistamme laitteen 1-200 Hz mekaaniselle tärinälle 1 cm amplitudilla. Tämä testi takaa, että tuotteet eivät kolise tai tee muuta ennalta-arvaamatonta silloin kun veneesi moottori on käynnissä samanaikaisesti lämmittimen kanssa.

Lämpötesti

  • Tässä testissä mittaamme miten lämmitin säätää lämpövaikutustaan riippuen sisä- tai ulkolämpötilasta. Kun lämpötila ulkona on 20 C, lämmitin pitää 0.6 C tarkkuudella halutun 22 C lämpötilan.

Jännitetesti

  • Jännite muuttuu koko ajan veneessä, varsinkin isoilla perämoottorilla varusteissa veneissä. Olemme testanneet että lämmittimemme toimivat 11-15 V ilman minkäänlaista ongelmia. Piirikortit ovat myös suojattu nopeilta korkean jännitteen piikeiltä.

40 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että laboratoritestit eivät aina kerro koko totuutta. Tämän takia meillä on Beta testaajat käytössämme tuotekehitysprosessin aikana.

Kun kaikki tämä on testattu ja todistettu, voimme taata, että Wallas-laite on valmis markkinoille ja näin ollen voimme hyvin mielin antaa kolmen vuoden takuun tuotteillemme!

Koska Wallas-tuotteet ovat ihmisen valmistamia ja asentamia, tiedämme että joskus jokin voi mennä pieleen. Tällaisessä tapauksessa ota yhteyttä maailmanlaajuiseen huoltoverkostoomme.


 
 

 
Pidätämme oikeuden muutoksiin.