Venetuotteiden esite

» Lataa tästä

 

Tee tästä takuuajan pidennys:

Valitse venelämmitin

lämmitinapuri mikä venelämppäri wallaksen lämppäriapuri

Wallas Lämmitinapuri auttaa valitsemaan parhaan lämmittimen sinun käyttöösi.

 

hiljaisuus wallasko hiljainen

Hiljainen

  • Wallaksen äänitasoa voi verrata kuiskaukseen kirjastossa
  • Laminaarinen palaminen takaa sen, että naapuriveneessäkin voidaan nauttia luonnon hiljaisuudesta
  • Lue lisää

wallaksen kulutus wallas kuluttaa venelämmititimen kulutus

Matala kulutus

  • Matala virrankulutus mahdollistaa lämmittämisen pienemmälläkin akkukapasiteettilla
  • Wallaksen diesellämmitin tuottaa koko- luokassaan eniten lämpöä kulutettua wattia kohden 
  • Lue lisää

wallaksen takuu aika luotettava venelämmitin

Luotettava

  • 2 + 1 vuoden takuu kaikille Wallas-tuotteille. Extra vuoden saat rekisteröitymällä tästä
  • Taataksemme korkean laadun, jokainen laite testataan ennen toimitusta asiakkaalle
  • Lue lisää

tehokas venelämmitin

Tehokas

  • Laadukkaat tuulettimemme jakavat lämmön tehokkaasti veneessä
 

Kaukokäynnistin 4430

Kaukokäynnistin 4430 kauko venelämppäriin kauko-ohjaus

Wallas -kaukokäynnistin mahdollistaa  veneen lämmittämisen vaikka kotisohvaltasi. Voit näin jättää villasukat huoletta kotiin.

Ohjauspaneeli

Kaukokäynnistin 4430

Elegantti ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli mahdollistaa lämmittimen monipuolisen käytön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallas-venelämmitin voidaan asentaa vaihtoehtoisiin paikkoihin ja tarjolla on uusia ja jälkiasennussovelluksia. Laaja tuotevalikoimamme sisältää niin valopetroli- kuin diesellämmittimiä. Olemme valmistaneet ja suunnitelleet 40-vuotta tuotteita veneisiin – Wallas -lämmittimet eivät ole muunnoksia muiden teollisuuusalojen lämmittimistä.

Merellä halutaan nauttia luonnosta ja rentoutua. Tämän takia Wallas keskittyy erityisesti lämmittimen äänitasoon. Wallas tunnetaankin sen erittäin hiljaisesta käyntiäänestä. Huomaat, kun kuulet sen! Myös naapuriveneen asukit nauttivat Wallas-lämmittimen alhaisesta äänitasosta aivan kuten sinäkin. Monesti, esimerkiksi purjeveneessä, akun kestävyys on rajallinen. Ratkaisuksi tälle, Wallas on suunnitellut lämmittimet 1300, 1800 t, 2400 t, 22 Dt, 30 Dt , jotka kuluttavat erittäin vähän veneen akun virtaa. Suurimmassa lämmittinmallissa 40 Dt:ssä huomio on kiinnitetty tehokkaaseen ilmankiertoon. Oikein asennettuna Wallas-lämmitin auttaa pitämään veneesi sisätilat kuivempina ja raittiimpina. Diesellämmittimissä on mahdollisuus eriteltyyn ilman sisäänottoon kahdella erillisellä imuletkulla. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa osan ilmasta ulkoa (raitisilma) ja osan veneesi sisältä (auttaa ilman kiertoa, sekä lämmityksen hyötysuhdetta, kun kertaalleen lämmitetty ilma lämmitetään uudestaan).

Puhuttaessa lämmittimistä, emme voi unohtaa uniikkia Wallas ratkaisua: Venelämmitin ja – liesi yhdessä laitteessa! Kun varustelet Wallas-lietesi puhallinkannella, saat samalla lämmittimen veneeseesi. Yksi tärkeimmistä Wallas-liesien vahvuuksista on se, että sinun ei tarvitse enää säilyttää räjähtäviä kaasuja veneessäsi. Turvallinen, hiljainen lämmitys ilman räjähtäviä aineita veneessä.

Kaikki Wallaksen dieselliedet ja -lämmittimet toimivat portaattomasti minimitehosta maksimiin. Toisin kuin kilpailjamme, Wallaksen dieseltuotteiden ei tarvitse pysähtyä odottamaan haluttua lämpötilaa vaan se säätää itse itsensä juuri sopivaksi pidettyään lämpötilan tasaisena. Wallas -venelämmitin mahdollistaa veneen paremman hyötykäytön, koska veneen käyttösesonki pitenee. Wallas-venelämmittimet ja -liedet on jokainen testattu ennen niiden toimittamista. Olemme panostaneet luotettavuuteen, ja tästä syystä voimme tarjota 3-vuoden takuun jokaiselle tuotteellemme. Takuu on 2+1 vuotta, lisävuosi edellyttää ilmaista kertarekisteröintiä osoitteessa http://www.wallas.fi/takuu

Pidätämme oikeuden muutoksiin.