Suomeksi In English På svenska Norsk
header

Vastuullisuus

Osta vähemmän, mutta kestävämpää, laadukkaampaa ja lähempää
Wallas on sitoutunut kehittämään jatkuvasti toimintaansa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden suhteen. Meille on tärkeää turvallisuus, laatu, ihmisten terveys sekä luonnon kunnioittaminen. Seuraamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita(SDG) ja pyrimme ottamaan ne huomioon mahdollisimman kattavasti toiminnassa.

Vastuullinen kulutus:
Wallaksen tuotteet on tehty kestämään ja niitä on mahdollista huoltaa. Tämän ansiosta vuosittaiset elinkaarivaikutukset laitteillamme ovat hyvin pienet. Materiaalit tuotteisiimme on valittu kestävyyttä ja toimivuutta silmällä pitäen. Kaikilla laitteilla on minimissään 10-vuoden varaosatakuu. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vielä tänäänkin suurin osa 1980-luvun Wallaksista on toiminnassa ja edelleen huollettavissa.

Tulevaisuutta silmällä pitäen on kaikissa uusissa tuotteissamme elektroniikka etäpäivitettävissä, tällöin tuotteen ominaisuudet pysyvät aina päivitettynä ja tuotteen elinkaari saadaan täten pidemmäksi, jos esimerkiksi polttoaineissa tai päästömääräyksissä tulee uusia vaatimuksia.
 
Ympäristö:
Ympäristö on Wallaksen tuotteille ja henkilökunnalle tärkeää. Pyrimme ottamaan jatkuvasti ympäristönäkökulmia huomioon työskentelyssämme ja tuotteissamme. Esimerkkinä tästä Wallas hyväksyi ensimmäisen lämmitin merkkinä EN15940 HVO-dieseleiden käytön diesel-laitteissamme, jolla voi vähentää jopa 90% hiilijalanjälkeä lämmityksessä. Matalista päästöistä esimerkkinä ovat mökkituotteidemme korkea energiatehokkuusluokat(A ja A+). Ja olemme viimevuosina vaihtaneet materiaaleja paremmin kierrätettäväksi, kestävyydestä silti tinkimättä.

Lisäksi etäpäivitettävyyden ansiosta tuote voidaan päivittää myös toimimaan mahdollisten uusien ympäristön kannalta parempien polttoaineiden kanssa toimivaksi.

Laatu:
Korkea laatukokemus on meille tärkeä. Pyrimme parantamaan jo nykyistä korkeaa laatua jatkuvasti kaikessa toiminnassamme.
 
Kotimaisuus:
Kaikki laitteemme ovat valmistettu Kaarinassa ja jokainen on tervetullut tutustumaan tehtaaseemme tehtaanmyymälässämme, joka sijaitsee osoitteessa Kärrykatu 4, Kaarina. Pyrimme suosimaan kotimaisia lähellä sijaitsevia alihankkijoita ja materiaaleja.

 
Tasa-arvo
Tehtaallamme on töissä lähes sama määrä miehiä, että naisia. Kaikkia ihmisiä yrityksissämme ja sidosryhmätyöskentelyssä pyritään kohtelemaan mahdollisimman tasa-arvoisesti.
 
Työntekijän oikeudet:
Seuraamme Suomen lainsäädäntöä työntekijöidemme kanssa ja jokaiselle työntekijälle maksamme kilpailukykyistä palkkaa, jolla tulee toimeen.
 
Lähiympäristömme luontoa tukevat projektit
Henkilökuntaa on kannustettu nostamaan esille heille tärkeitä ympäristöä tukevia projekteja ja kehotamme yrityksenä henkilökuntaa ottamaan osaa niihin projekteihin, jotka he kokevat tärkeiksi.

Turvallisuus ja terveys:
Turvallisuus ja terveys on meille tärkeää ja pidämme henkilökunnasta hyvää huolta. Haluamme, että jokainen työntekijämme voi palata työpäivän jälkeen terveenä kotia.


 
 

 
Pidätämme oikeuden muutoksiin.