Suomeksi In English På svenska Norsk

Polttoainesuositus

Nykyisen polttoainelainsäädännön takia markkinoilla on useita laatuja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia lämmittimen toimintaan talvisen käyttökatkon jälkeen.

Huonosti palavien polttoaineiden ongelmat johtuvat usein kylmässä parafinoitumisesta, polttoaineen komponenttien lyhyestä eliniästä tai Suomen olosuhteisiin sopimattomuudesta. Tällöin kevyimmät ja helpoiten syttyvät komponentit voivat haihtua tankista, biokomponentit  geeliintyä tai tankkiin voi muuten aiheutua veden kondensoitumista, jolloin lämmittimen toimintahäiriöiden mahdollisuus kasvaa.
 
Käynnistys ja toimintaongelmien välttämiseksi suosittelemme kauden alussa vaihtamaan tilalle tuoreet Wallas-optimoidut polttoaineet, jotka sisältävät ainoastaan Suomen olosuhteisiin suunniteltuja komponentteja.
 
Suomen polttoainesuosituksemme on:
-Diesel:

1. Neste Pro Diesel
2. Green Heat
 
-Valopetroli:

1. Neste Valopetroli
2. Telko Erikoispetroli (Telko erikoispetroolin koostumus on muutettu tänä vuonna Wallas laitteisiin sopivaksi, viimevuotinen aine aiheutti ongelmia)
 
Lisäksi ensimmäisellä startilla kannattaa polttoaineen joukkoon lisätä myös Wallas-Isopropanolia, joka vähentää veden kondensoitumia ja voitelee entsyymeillään pumppua ja muita osia.
 
Markkinoilla on myös paljon muita tuotteita (Jopa Wallas-logolla ilman lupaa), mutta niiden laatu on usein vaihtelevaa tai niitä ei ole suunniteltu lämmitin käyttöön, jolloin niiden käyttö voi aiheuttaa polttoaineesta johtuvia ongelmia lämmittimeen.
 

 
Wallas reserves rights to make changes or corrections.
Wallas remote privacy policy