23.6.2021 Wallas-Marin on ylpeänä vastaanottanut kaksi tunnettua laatumerkkiä yrityksenä, mikä suunnittelee ja valmistaa laadukkaita suomalaisia tuotteita. Yhtiö on valmistanut korkealaatuisia lämmittimiä, liesiä ja uuneja 50 vuoden ajan yhtenä meriteollisuuden edelläkävijöistä. Kaarinassa sijaitseva tehdas valmistaa vuosittain tuhansia laitteita paitsi Suomen markkinoille, myös kansainvälisesti jokaiseen kylmään kolkkaan Uudesta-Seelannista Alaskaan. Wallas-Marin on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa veronsa Suomeen.
Avainlippu -tunnusmerkki voidaan myöntää tuotteelle, mikä on valmistettu Suomessa
Laadun tavoittelu Wallas-Marinissa perustuu vuosikymmenien kokemukseen venevarusteiden suunnittelussa. Wallaksen suunnittelijat kuuntelevat myös tarkkaan ​​eri markkinoilta tulevia ideoita ja käyttävät niitä tuotekehittelyssä. Jokainen koottu lämmitin ja liesi koeajetaan ja säädetään tarkassa lopputestauksessa, mikä viimeistelee valmistuksen laadun. Koska pienet tilat ovat tyypillisesti veneiden ja retkeilyautojen haasteena, suunnittelutiimi etsii jatkuvasti tapoja luoda tuotteita monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Wallaksen liesi ei ole vain liesi vaan myös lämmitin. Wallas lämminvesivaraaja ei ole vain vedenlämmitin, vaan sitä voi käyttää myös lattialämmitykseen. Monikäyttöiset laitteet säästävät tilaa, asennusaikaa ja painoa. Ohjauspaneelien älykkäät päivitykset pitävät Wallas-tuotteet samassa linjassa kodinkoneiden kehityksen kanssa.
Design from Finland -symboli voidaan myöntää tuotteelle, mikä edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista
Design from Finland -symboli osoittaa, että yritys on investoinut ammattimaiseen suunnitteluun ja saavuttanut liiketoiminnan etuja suunnittelun avulla. Design from Finland -merkillä varustetut tuotteet ja palvelut on suunniteltu Suomessa ammattimaisella, vastuullisella ja käyttäjälähtöisellä tavalla. Nämä yritykset ovat avoimia tuotteidensa ja palvelujensa tuotantoketjusta ja alkuperämaasta.